Το κρεοπωλείο μας


Η εμπειρία στο κρέας είναι οικογενειακή υπόθεση !

Το κρεοπωλείο μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1987 από τον Ιωάννη Γιαννακόπουλο . Το 2011 πέρασε στα χέρια του γιού του , Θάνου Γιαννακόπουλου και λειτουργεί υπό την διεύθυνσή του μέχρι σήμερα .

Με πολύ προσωπική εργασία , με την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στον χώρο διάθεσης κρεάτων και συνοδευτικών προϊόντων delicatessen , έχουμε καταφέρει να παρέχουμε στους πελάτες μας τεράστια ποικιλία επιλογής .

Η καθημερινή και συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση των πελατών μας σε φρέσκο κρέας και προϊόντα delicatessen καθιερώνει τον απόλυτο σεβασμό μας στον καταναλωτή !

Ο επιμερισμός εργασιών και η εξειδίκευση των μελών της ομάδας-οικογένειας ,μας δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να διαθέτουμε άψογης ποιότητας κρεατικά , αλλά και να συνδυάζουμε νέες τεχνικές επεξεργασίας κρεατοπαρασκευασμάτων με μαρινάδες δικής μας παραγωγής.

Συμμετέχουμε σε εκθέσεις , παρακολουθούμε σεμινάρια και ενημερωνόμαστε καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα των τροφίμων. Σας προσφέρουμε κρέατα , τυριά, αλλαντικά , ζύμες , όσπρια από τοπικούς παραγωγούς , κρασιά μοναδικής αγνότητας , ζυμαρικά και έτοιμες χειροποίητες λύσεις μαγειρέματος για το κρέας σας .

Ζητήστε μας να δημιουργήσουμε για εσάς κρεατοσκευάσματα με γέμιση της επιλογής σας , έτοιμα για την κουζίνα σας !